Kotisivu-urakka alkaa olla valmis. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin sivustot, joita ei päivitetä. Ja kun niitä on liikaa, tulee päivittämisestä taakka. Ajattelin, että jos kerralla kärsin vähän pidempään, palkitsee se ajankäyttöä tulevaisuudessa. No, toivossa on hyvä elää. Nyt siis koko kotisivujen materiaali on sekä suomeksi että englanniksi, joten jospa tästä lähtisi taas uusi aikakausi käyntiin.

Koirien osalta ollaan jälleen jonkinlaisessa murrosvaiheessa, sillä uudet tuulet puhaltavat monessa mielessä. Talven aikana on joukosta lähtenyt Letku-galgo, mutta muuten kokoonpano on pysynyt samana. Nuorempi sukupolvi alkaa olla lisääntymisiässä, joten pentueitakin on tuleville keväille suunniteltu ja suunnitelmia jo tehtykin. Alan suunnata enemmän katsetta Amerikan suuntaan tulevia yhdistelmiä suunniteltaessa, koska kokonaisuutena sieltä löytyy rakenteen, luonteen ja terveyden puolesta kaikista eniten mieluisia vaihtoehtoja. Olen herätellyt ajatusta myös uuden nartun tuomisesta mikäli sille löytyisi sopiva ja sitoutumiskykyinen koti.

Lisääntynyt auringonpaiste, laulavat linnut ja sulaneet lenkkimaastot virkistävät mieltä. Tulevalla kaudella on pieni haave Taikurin kaksoisvalioitumisesta, mutta sen aika näyttää. Myös Nuudelin saalisvietti on kehittynyt aika roimasti, mutta saa nähdä miten se radalla pelittää. Ja eiköhän Nuudeli näyttelyynkin raahata, tavoitteita ei sen suuremmin ole. Toivotaan, että itse kukin pysyy terveenä ja edessä on lämmin, kuiva ja ehjä kesä!

 

2v1med

Kommentti on suljettu.