Kesä on kulunut pitkälti radalla ympäri Suomen näyttelyiden jäädessä tältä vuodelta taka-alalle.

Etelä-Suomessa Karma sai viimeisen käyttövalionarvoon oikeuttavan sertiaikansa kesäkuun alussa, joten on nykyään FIN KVA-r Berylline F Minor! Onnea tiimille H & J kovasta työstä! Alla kuva käyttövaliosisaruksista Unelma ja Karma (kuva Sakari Lampola):

Unelma-sisko kävi kipaisemassa Virpiniemen Yöttömän Yön Juoksuissa 22.6. uuden rataennätyksen 29,81 s 350 metrin matkalta. Onnea toiselle huipputiimille L & S! Syyskuussa tsempataan tiimiä jälleen radan EM-kisoissa!

Nuoremmasta polvesta Kerttu (B. Kermakaramelli) on kisannut niin radalla kuin maastossakin. Sitkeästi pikkutirppa radalla jaksaa vaikka vauhtia ei aina olisikaan kärkisijoille asti :) Maastoissa Kerttu on juossut hienoja pisteitä, mm. Iitissä toukokuussa 240 + 261 = 501 p arvoisesti! (kuva Inka Luomanmäki)

Mikäli terveystutkimukset näyttävät puolin jos toisin vihreää valoa, Kerttu astutetaan ensi vuonna.

Peräkammarin pojaksi jäänyt Taikuri (B. Tuhat ja Yksi Yötä) on aloitellut rataharrastusta tällä kaudella, ja hienosti onkin! Viimeisissä treeneissä 7.8. Taikuri juoksi soolon aikaan 22,50 s, joten tästä on hyvä jatkaa ensi kaudella!

Muuten kesä on kulunut koirien kanssa lenkkeillessä ja aurinkoisista säistä nauttien. MacGyverin kanssa treenaillaan jälkeä, hakua ja tottista, ja kunhan ikää tulee tarpeeksi ja terveystutkimukset sen suovat, aloitellaan talvella valjakkohiihto.

Kommentti on suljettu.