Kertun (B. Kermakaramelli) 5.4.2015 syntynyt S-pentue kasvaa ja aikuistuu kodeissaan. :)

Berylline Sokeritassu, ”Sokru” asuu isän, Ekavintin Laku Petterin, seurana Tampereella. Sokru  on lupaavalinjainen ja -raaminen pitkänhuiskea uros, jolla on korkeutta n. 40 cm. Sokrulla on omistajan kertoman mukaan erittäin hyvä luonne, ja se on innostunut juoksemaan myös vieheen perässä. Valitettavasti toinen kives nousi jossain vaiheessa nivuseen, joten Sokrusta ei näyttelykehiin ole, mutta jospa sitä joskus nähtäisiin rata- ja maastokokeissa!

 

sokeritassu_15v1_velimattilainioSokru 1,5 vuotta, kuva Veli-Matti Lainio

 

sokeritassu_15v3_katikanervasokeritassu_15v2_katikanervasokeritassu_15v4_katikanerva Sokru maastoharjoituksissa, kuvat yllä ottanut Kati Kanerva

 sokeritassu_1v1_karitamasalin

sokeritassu_1v2_karitamasalin

Sokru vuoden ikäisenä, kuvat yllä ottanut Karita Masalin

 

Berylline Suklaamuffinssi, ”Kirppu” asuu Kerttu-emän ja Chili-italiaanopojan seuraneitinä synnyinkodissaan Helsingissä. Tyypiltään Kirppu  on matalaraajaisempi ja vahvempi kuin veljensä, mutta erittäin hyväluonteinen. Kirppu on kuluneella kaudella kunnostautunut juoksuharrastuksen saralla menestyksekkäästi. Sillä on ratakirjat, ja maastossa se on ehtinyt osallistumaan kolmeen kisaan, joista plakkariin on kertynyt peräti kaksi sertiä. Kokoa Kirpulla on n. 36 cm.

Kirpun kuvia SIC Club Show’sta, ottanut Riina Lummekari:

kirppu15v

kirppu15v2

kirppu15v3

kirppu15v4

img_8391

 

Koko perhe yhdes koos, kuva Karita Masalin:

yhdeskoos

Kommentti on suljettu.