Syksyn myötä pimeys sen kun lisääntyy ja potentiaalinen koiranulkoilutusaika lyhenee. Oma koira-arkemme kuluu tällä hetkellä pitkälti vielä valoisista hetkistä ulkosalla nauttien. Harrastusrintamalla Osku jatkaa agilitytreenausta, toivon mukaan syksyn mittaan edistystä tapahtuu. :) Taikuri on myös reippaana pentukurssilaisena alkanut tutustua agilityesteisiin.

Letku, ghettojen sankari

Karkin ensimmäisen pentueen ainokainen tyttö Kerttu (B. Kermakaramelli) on aloittanut juoksu-uransa niin rata- kuin maastokirjojen hankkimisella.

Terveystutkimusrintamalta sekä hyviä että huonoja uutisia, kuten jo totuttu. Kumman toisen pentueen narttu Nuppu (B. Pancakes For Breakfast) kävi silmäpeilauksessa ja polvitarkastuksessa, lopputuloksena 0/0 polvet mutta molemmista silmistä löytyi lasiaisen rappeumaa sekä toisesta silmästä aikava kaihimuutos. Nupun myötä kaikki Kumman jälkeläiset on nyt tutkittu polviltaan terveiksi mikä on oikein bueno (kiitos omistajille!), silmien osalta täytyy jatkaa pentuesisarusten peilausta ja antaa ajan kulua ennen lopullisten päätösten tekemistä. Lisäksi Rommilla (N. Cracklin Carlito) kuului kastroinnin yhteydessä sydämessä harmittomalta kuulostava sivuääni, jonka syvempää olemusta luonnollisesti tullaan selvittämään ja seuraamaan tulevaisuudessa.

Kommentti on suljettu.